3D-printen van uw ontwerp

Met hulp en advies bij uittekening
Meer infoCONTACTEER ONS

Uw idee of ontwerp in 3D-printen

Iets creëren was nooit zo gemakkelijk als met…

3D-printen

Bij Pronovan in Bavikhove (Harelbeke) bij Kortrijk kan u uw ontwerp in 3D-printen. Wij beschikken over een 3D printer met een hoogstaand kwalitatief resultaat van 3D prints.

Waar het vroeger moeilijk was om een idee te laten uitvoeren kan dit op vandaag in enkele uren geklaard worden. Bij Pronovan staan wij u bij bij het uittekenen van uw ontwerp en laten wij dit in 3D drukken. Het resultaat is een volledig correct beeld van uw idee.

Onze 3D printer kan werken tot afmetingen van  600 x 450 x 450 mm.

De mogelijkheden zijn onbeperkt, zo kan u een maquette laten drukken, een bepaald stuk dat u nodig hebt voor een toestel, uw logo voor de uitvoering van een bepaald idee … Wij drukken in 3-D voor bedrijven en particulieren, voor promotionele toepassingen, industriële toepassingen, protoypes, trofeeën …

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze mogelijkheden.

N

Snel 3D-printen voor iedereen

N

Hulp en advies bij uittekening

N

Alles met afmetingen tot 600 x 450 x 450 mm

3D drukken voor iedereen mogelijk gemaakt

Steeds de nieuwste technologie

Pronovan investeert steeds in nieuwe en betere technologie om een nog betere dienstverlening en nog beter eindproduct te kunnen leveren.

Onze nieuwe DD Drop 3D-printer biedt ons de mogelijkheidnog sneller en nauwkeuriger te printen en dit in meerdere materialen. We kunnen ook grotere prints maken nl 600 x 450 x 450 mm.

Contacteer ons voor alle info of voor de uitvoering van uw project.