Stickers maken groot en klein

Wij drukken en snijden op maat
Meer infoCONTACTEER ONS

Grote en kleine, in alle vormen

stickers maken

 

Bij Pronovan beschikken we over een printer en snijplotter voor het maken van vinyl stickers op maat. Dankzij ons professioneel toestel kunnen we stickers maken op maat, in full color en in iedere vorm. Het ontwerp kan door u aangeleverd worden of door ons worden opgemaakt.

De vinylstickers kunnen gebruikt worden op papier maar ook op andere ondergronden zoals textiel of glas. U kan bij ons terecht voor grote en kleine oplages. Ze kunnen zowel buiten als binnen worden geplakt, ze zijn weer en UV-bestendig.

Ons toestel laats ons toe plakkers te drukken met een maximale breedte van 51 cm.

Hebt u snel stickers nodig voor uw product, voor het personaliseren van één of meerdere items of voor het plakken op een muur of deur? Contacteer Pronovan en ontdek onze mogelijkheden en snelle uitvoering.

We beschikken ook over een doseerapparaat voor het maken van domingstickers.

N

Full color

N

In iedere vorm, tot 51 cm breed

N

Snelle uitvoering

Doming stickers maken

U kan bij Pronovan ook terecht voor doming plakkers die ook zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden. Ons drukwerk is steeds zeer kwalitatief en kan snel geleverd worden. Het ontwerp is volledig op maat en iedere vorm is mogelijk dankzij ons uitgebreid machinepark waarmee we ook vinyl gemakkelijk kunnen snijden.